Buurt

Als jeugdhuis, maar ook als vzw, streven we samen met de Chiro steeds naar een zo goed mogelijke verstandhouding met onze buren. Woon je naast de ZoeNK en ben je op zoek naar tafels voor je buurtfeest, een zaal voor je verjaardagsfeest of babysitters voor je kinderen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Ook hebben we gemerkt dat sommige buren af en toe overlast van ons ondervinden. We durven wel al eens wat lawaai maken (we zijn nu eenmaal jong), maar proberen dit steeds binnen de perken te houden. Bij fuiven zijn er bijvoorbeeld steeds stewards aan de deur om rokers stil te houden. De maatregelen zijn steeds in proportie met het verwachte risico op overlast. Ondervindt u toch overlast, laat ons dat dan weten op het mailadres: buurt@chirohekeko.be. We steken ook jaarlijks een brief binnen in de buurt met al onze activiteiten en hun respectievelijke verwachte risico op overlast. U kan onze kalender ook steeds raadplegen onder de pagina verhuur.

Wil je graag de 4 x per jaar de  nieuwsbrief voor de buren van Chiro Hekeko en JH De ZoeNK ontvangen (kalender, evenementen, …)? Schrijf je dan in via volgende knop: