Buurt

Als jeugdhuis, maar ook als vzw, streven we samen met de Chiro steeds naar een zo goed mogelijke verstandhouding met onze buren. Woon je naast de ZoeNK en ben je op zoek naar tafels voor je buurtfeest, een zaal voor je verjaardagsfeest of babysitters voor je kinderen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Ook hebben we gemerkt dat sommige buren af en toe overlast van ons ondervinden. We durven wel al eens wat lawaai maken (we zijn nu eenmaal jong), maar proberen dit steeds binnen de perken te houden. Bij fuiven zijn er bijvoorbeeld steeds stewards aan de deur om rokers stil te houden. De maatregelen zijn steeds in proportie met het verwachte risico op overlast. Ondervindt u toch overlast, laat ons dat dan weten op het mailadres: buurt@chirohekeko.be. We steken ook jaarlijks een brief binnen in de buurt met al onze activiteiten en hun respectievelijke verwachte risico op overlast. U kan onze kalender ook steeds raadplegen onder de pagina verhuur.

Wil je graag zo’n viertal keer per jaar nieuwsbrief voor de buren van Chiro Hekeko en JH De ZoeNK ontvangen (kalender, evenementen, …)? Schrijf je dan in via onderstaande knop. De meest recente nieuwsbrief vind je ook steeds terug op onze site. 

Nieuwsbrief buurt – November

Beste buren,

Vannacht zullen er verstrengde maatregelen in werking gaan voor het hele land. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor onze werkingen. Meer hierover lees je hieronder. Ondanks dat we zoveel mogelijk in ons kot willen blijven, vinden wij het toch belangrijk dat er een goede communicatie is tussen onze vereniging en de buurt. Hiervoor organiseren wij een online open beheerraad. Meer info kan u ook hieronder lezen.

Groetjes,

De kernleden van JH De ZoeNK
De leiding en VB’s van Chiro Hekeko

Online open beheerraad – dinsdag 10 november om 20u

Op dinsdag 10 november organiseren wij om 20u een online open beheerraad voor de buren. Deze open beheerraad is de plek waar we samen in dialoog kunnen gaan over problemen/bezorgdheden/samenwerking/… . Wij vinden een goede communicatie tussen onze buren en onze vereniging heel belangrijk.

Als u graag wilt deelnemen aan onze open beheerraad dan kan u zich inschrijven door het formulier via deze link in te vullen voor zondag 8 november. Op deze manier weten wij of er interesse is voor een open beheerraad of niet. Buren die zich inschrijven zullen op maandag 9 november in hun mailbox een link ontvangen om online deel te nemen.

Corona update – Chiro Hekeko

Omwille van de verstrengde maatregelen hebben wij met de leidingsploeg beslist om onze Chiroactiviteiten even on hold te zetten. Voor ons is de veiligheid en gezondheid van onze leden, hun ouders en onze leiding topprioriteit. Met de nieuwe verstrengde maatrgelen is het voor ons niet haalbaar om veilig en fijne Chiro te maken.

Als de maatregelen versoepelen, zal onze Chirowerking ook terug opstarten.

Corona update – Jeugdhuis De ZoeNK

De ZoeNK heeft net zoals de horeca al enkele weken geleden hun deuren gesloten. Wanneer de maatregelen het terug toelaten, zal de ZoeNK met veel plezier hun trouwe klanten terug welkom heten. Wij zijn ons ervan bewust dat dit helaas niet voor meteen zal zijn.

Contactgegevens

Wil je iets kwijt of heb je een vraag? Dan kan je ons altijd snel bereiken via onderstaande gegevens. Bekijk goed op de kalender welk evenement er doorgaat, zodat je meteen de juiste mensen kan contacteren.

Chiro Hekeko
vb@chirohekeko.be
Roman 0476 98 86 99
Margo 0479 77 08 55
Luca 0474 50 53 18
Arnout 0498 40 46 96

JH De ZoeNK info@jhdezoenk.be
Bram 0488 44 39 88
Tom 0472 67 71 48

Full Flavour info@fullflavour.be
Lukas 0470 56 90 39

Algemeen communicatie@chirohekeko.be
Tine 0487 57 89 83
Margo 0479 77 08 55
Tom 0472 67 71 48

Nieuwsbrief Buurt

We zijn ondertussen al een halfjaar overgestapt op de elektronische nieuwsbrief ter vervanging van de tweejaarlijkse fysieke briefjes. We merken echter dat er nog maar weinig mensen zich aangemeld voor deze nieuwsbrief. Zijn er buren/vrienden waarvan jij weet die nog niet zijn aangemeld? Geef hen een seintje. Inschrijven gaat via deze link of via de website www.jhdezoenk.be.